Elbphilharmonie Hamburg

30 september t/m 2 oktober debuteer ik met het Ardemus Quartet in de Elbphilharmonie in Hamburg met onze familievoorstelling ‘De Grote Pinguïn en Bananen Show’. Alle voorstellingen zijn uitverkocht, te gek!

https://www.elbphilharmonie.de/de/programm/schulkonzert-die-groe-pinguin-und-bananenshow/18991

COVID-19

Alweer een tijdje leven we allemaal in een onzekere wereld vanwege het snel verspreidende coronavirus. Voor velen privé en/of zakelijk een enorme klap. Voor mij als saxofoniste betekent dit een lege concertagenda en online saxofoonlessen.
Gelukkig ziet het er naar uit dat de lessen snel weer fysiek gegeven kunnen worden, nog even geduld.
Interesse in les? Vraag me gerust naar de mogelijkheden.

 

De Muziekfabriek met Jet Berkhout

Check hier het optreden met Ardemus bij De Muziekfabriek op radio 4. Jet Berkhout daagde ons uit om een klassiek stuk naar eigen hand te zetten.

 

FILMMUZIEK BIJ TIJD VOOR MAX

Tijdens de radio 4 filmmuziek week waren wij te gast bij ‘Tijd voor MAX’ om een stukje uit de film ‘The Piano’ te spelen van componist Michael Nyman.

Check het hier!

Première YOU’VE BEEN TALKING IN YOUR SLEEP

Dinsdag 27 februari was het dan eindelijk zo ver! De première van de nieuwe muziekproductie van mijn saxofoonkwartet: YOU’VE BEEN TALKING IN YOUR SLEEP.
Deze muziekproductie hebben wij ontwikkeld samen met regisseur Annechien Koerselman voor onze Dutch Classical Talent Tour.

Check onze Facebook pagina voor een indruk van deze spannende dag!

IMG-20180227-WA0004

Podium Witteman

Podium Witteman, één van mijn favoriete muziek programma’s op tv, nodigde Ardemus (mijn saxofoonkwartet) uit om live in de uitzending te komen spelen. En wat was het leuk!!

Bekijk hier de uitzending terug:
Uitzending Podium Witteman 5 november

 

Kick-off concert DUTCH CLASSICAL TALENT

Vorige week woensdag (20 september) is voor ons het DUTCH CLASSICAL TALENT seizoen begonnen. Een feestelijke avond met alle finalisten die dit seizoen mogen touren door de concertzalen van Nederland. Ontzettend gaaf dat wij daar tussen mogen staan!
Wij trappen af op 27 februari 2018 in Tivoli Vredenburg met ons gloed nieuwe programma ‘YOU’VE BEEN TALKING IN YOUR SLEEP’.
Later meer 🙂

Ardemus naar Japan!

Geweldig nieuws! Van 14 t/m 20 mei zal ik met mijn saxofoonkwartet naar Osaka (Japan) afreizen om mee te doen aan de 9e “Osaka International Chamber Music Competition”. Wij zijn één van de twaalf uitgenodigde ensembles in de blazers sectie. Het concours wordt gehouden in de prachtige ‘Izumi hall’.

Finalisten Dutch Classical Talent

Precies 2 weken geleden stond ik met Ardemus in de halve finale van het Dutch Classical Talent Concours. Een spannende dag met een geweldig resultaat: Wij zijn één van de vier finalisten voor seizoen 2017-2018!
Dat betekent dat wij vanaf volgend seizoen een concerttour mogen geven in maar liefst 11 grote concertzalen in Nederland. Iets waar wij al ontzettend naar uitkijken ook al duurt het nog erg lang…
Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van als onze activiteiten :)!

Brava TV

Onlangs was ik met mijn saxofoonkwartet te zien tijdens het nieuwe tv programma van Brava NL Klassiek “Talent boven water”. We praten, lachen, spelen en tinderen!
Nu ook op Youtube te zien: